Onze maatregelen in verband met het COVID-19 virus (update 6 juli 2020)

Groepslessen, conversatiegroepen, 1-op-1 lessen

Sinds 2 juli jl. zijn er weer 1-op-1 lessen in de bibliotheek mogelijk.
Er zijn vijf tafels gereserveerd voor Taalcoaching Capelle, waaraan van 10:00 tot 13.00 uur van ma t/m za lessen van 55 minuten kunnen worden gegeven. Hiervoor maakt u een afspraak via email met de administratie. Lees eerst de regels goed door. Die staan in de nieuwsbrief van juni.

Groepslessen zijn weer beperkt mogelijk in de Huizen van de Wijk Middelwatering en Schenkel. Maak daarvoor eerst een afspraak met de administratie.

Lessen op afstand via tablet, computer of smartphone

Wij doen ons uiterste best om "taalcoaching op afstand" mogelijk te maken voor iedereen die daar belangstelling voor heeft en over de nodige apparatuur beschikt. Neemt u dan contact op met uw taalcoach of met onze administratie. Geeft u al les op afstand en bevalt dat? Gaat u daar dan nog mee door, vanwege de beperkte mogelijkheden voor lesgeven in de bibliotheek.

Bibliotheek op het Stadsplein

De bibliotheek op het Stadsplein is open voor het publierk van ma t/m en vr van 11 tot 17 uur en za van 10-15 uur). Er zijn beperkingen en regels van toepassing. Meer informatie op de website van de bibliotheek.